Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 440g610kcal55g1.3g43.1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g320g1533kcal22.4g166.4g86.4g0g
Hermesetas-jauhe16g46kcal0.2g9g0g6.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen24g86kcal12g8.6g0.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g9194kcal186.8g373.2g779.8g19.6g
Valittu annoskoko1120g4597kcal93.4g186.6g389.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna560g2298kcal46.7g93.3g195g4.9g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038