Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kesäkurpitsa zucchini 455g82kcal2.5g11.4g1.8g3.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]94g310kcal25.3g0g22.5g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g313g78kcal4.7g14.1g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g1919kcal160g51g117.2g6.4g
Valittu annoskoko1120g960kcal80g25.5g58.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna560g480kcal40g12.8g29.3g1.6g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475