Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki368g236kcal40.5g15.5g1.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.4g1.5kcal0g0.5g0g0g
Parmesan formaggio da pasta40g182kcal15.9g0g13.1g0g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Manteli 309g1904kcal74.4g20.4g166.9g22.3g
Rypsiöljy 31g273kcal0g0g30.9g0g
Ruokasuola jodioitu 2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 52g167kcal14.9g3.6g10.3g15.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 41g278kcal11.1g2.8g23.9g5.1g
KauraKuitunen (Hirvelä)43g53kcal3.1g6.9g1.4g29.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g6835kcal375.6g105.2g541.2g145.8g
Valittu annoskoko1120g3418kcal187.8g52.6g270.6g72.9g
Annoskoko puolitettuna560g1709kcal93.9g26.3g135.3g36.5g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385