Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 127g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Porkkana 149g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Palsternakka 48g31kcal0.2g5.7g0.2g2.2g
Paprika, punainen26g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.4g1.5g0.2g1.9g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska 184g54kcal1g9.8g0.4g3.5g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g481kcal17g69.4g8.2g28.2g
Valittu annoskoko1120g241kcal8.5g34.7g4.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna560g120kcal4.3g17.4g2.1g7.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820