Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona464g315kcal56.6g18.1g0.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl232g853kcal67.2g0g64.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu290g365kcal31.9g0.9g26.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 81g247kcal7.1g45g1.5g11.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g42g51kcal3g6.7g1.4g29.1g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3705kcal332.8g150.2g189.6g81g
Valittu annoskoko1120g1852kcal166.4g75.1g94.8g40.5g
Annoskoko puolitettuna560g926kcal83.2g37.6g47.4g20.3g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101