Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g197g254kcal8.3g10g19.7g0g
Auringonkukansiemen 167g990kcal38.3g21g82.5g10g
Seesaminsiemen, kuorineen 100g674kcal26.9g6.9g58g12.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale83g50kcal8.3g4.2g0.3g60.8g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g100g483kcal24.5g33.3g28.8g28.4g
Fiber husk (1rkl=10g)17g1.7kcal0.3g0g0.1g14.2g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g33g125kcal5.9g14.7g7.4g3.5g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki220g123kcal18.7g11g0.4g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5984kcal310g216g432g258.6g
Valittu annoskoko1120g2992kcal155g108g216g129.3g
Annoskoko puolitettuna560g1496kcal77.5g54g108g64.7g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415