Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g844g801kcal67.5g118.1g5.9g67.5g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 82g725kcal0g0g82g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g23g4.7kcal0g1.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g58kcal2.4g13.4g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3262kcal145g280g177.8g140g
Valittu annoskoko1120g1631kcal72.5g140g88.9g70g
Annoskoko puolitettuna560g816kcal36.3g70g44.5g35g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678