Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus236g803kcal54.3g125.2g8.7g14.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.7g18.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g64g179kcal12.1g0g14g0g
Juusto, cheddar 141g582kcal36.1g0.1g48.5g0g
Emmental juustoraaste valio38g146kcal10.9g0g11.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g7.5g23kcal1.2g0.5g1.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl41g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2241g5108kcal371.6g279g273g32g
Valittu annoskoko1120g2554kcal185.8g139.5g136.5g16g
Annoskoko puolitettuna560g1277kcal92.9g69.8g68.3g8g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263