Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2813g811kcal28.1g129.4g8.4g50.6g
Kaali, valkokaali2813g593kcal33.8g95.6g5.6g59.1g
Sipuli (kuorittu)1250g338kcal16.3g60g2.5g21.3g
Vesi3125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3485kcal156.4g570g33g262g
Valittu annoskoko10000g1742kcal78.2g285g16.5g131g
Annoskoko puolitettuna5000g871kcal39.1g142.5g8.3g65.5g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612