Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g131g787kcal27.5g8.7g70.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g263kcal23.1g0.5g18.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)350g909kcal90.9g5.2g59.5g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli131g92kcal12.5g5.2g2.6g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g87g96kcal15.7g1.7g2.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g131g282kcal32.8g2.9g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2247g4947kcal407.6g66.6g327.6g2.2g
Valittu annoskoko1123g2474kcal203.8g33.3g163.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna562g1237kcal101.9g16.7g81.9g0.6g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104