Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)467g518kcal101.3g0g12.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 28g197kcal0.1g0g22.2g0g
Sipulikuutiot rainbow117g12kcal1.8g1.8g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g8.8g8.5kcal0.5g1.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)233g93kcal2.6g16.8g1.2g3.3g
Punaviini 175g123kcal0.5g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2247g2058kcal218.6g66.8g74.2g11.6g
Valittu annoskoko1124g1029kcal109.3g33.4g37.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna562g514kcal54.7g16.7g18.6g2.9g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351