Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2671g935kcal26.7g173.6g13.4g0g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g53g52kcal3.2g9.1g0.2g0g
Hunaja 21g71kcal0.1g17.3g0g0g
Nautajauheliha 15%2137g4380kcal384.6g0g320.5g0g
Oliiviöljy 43g378kcal0g0g42.7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 267g998kcal59.6g0g85.5g0g
Munakoiso 4006g896kcal20g124.2g8g100.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 267g529kcal3.7g4.8g53.4g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16765kcal1009.6g709.2g1049.6g242.2g
Valittu annoskoko10000g8383kcal504.8g354.6g524.8g121.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4191kcal252.4g177.3g262.4g60.6g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465