Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)160g560kcal20.5g111.5g3g5.1g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 12g35kcal1.3g1.8g2.5g0.1g
Hirvenliha 108g121kcal22.8g0g3.2g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2248g1696kcal107.8g248g28.4g11g
Valittu annoskoko1124g848kcal53.9g124g14.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna562g424kcal27g62g7.1g2.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639