Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2847g6505kcal540.9g0g484g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2776g1277kcal47.2g222.1g22.2g44.4g
Valkosipuli 356g385kcal28.1g58g2.1g7.5g
Vesi1424g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g2135g7046kcal277.6g1366.5g59.8g181.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g463g130kcal2.8g27.5g0.9g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30687kcal1793.2g3348.2g1138g490g
Valittu annoskoko10000g15343kcal896.6g1674.1g569g245g
Annoskoko puolitettuna5000g7672kcal448.3g837.1g284.5g122.5g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786