Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 451g643kcal56.3g1.4g46.2g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g300g781kcal13.5g10.5g81.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g150g179kcal4.8g6.2g15g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g113g208kcal29.3g0.6g10.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g3682kcal210.6g48g305.2g3.8g
Valittu annoskoko1125g1841kcal105.3g24g152.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna563g921kcal52.7g12g76.3g1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870