Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 300g233kcal5.1g48.3g0.6g3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g150g173kcal1.2g8.4g15g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Lohifilee 375g732kcal70.1g0g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2433kcal158.2g142.2g134.2g19.8g
Valittu annoskoko1125g1216kcal79.1g71.1g67.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna563g608kcal39.6g35.6g33.6g5g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908