Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)113g416kcal33.8g0g30.4g0g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.8g78.8g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu225g675kcal9.2g9g67.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell338g371kcal77.6g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g4613kcal271g40.4g369g11.2g
Valittu annoskoko1125g2307kcal135.5g20.2g184.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna563g1153kcal67.8g10.1g92.3g2.8g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382