Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g675g209kcal6.1g48.7g0.9g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)300g686kcal57g0g51g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g195kcal22.5g1.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2220kcal173.2g107.6g126.8g2.6g
Valittu annoskoko1125g1110kcal86.6g53.8g63.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna563g555kcal43.3g26.9g31.7g0.7g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353