Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Kalaliemikuutio 10g31kcal1g3.4g1.4g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g125g350kcal23.7g0g13.7g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g150g120kcal25.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g1231kcal106.8g54.4g33.6g8.2g
Valittu annoskoko1125g616kcal53.4g27.2g16.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna563g308kcal26.7g13.6g8.4g2.1g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115