Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 160g138kcal5g7g9.6g0g
Katkarapu, rainbow720g720kcal165.6g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2251g1861kcal350g36.6g33.6g8.4g
Valittu annoskoko1126g930kcal175g18.3g16.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna563g465kcal87.5g9.2g8.4g2.1g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889