Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2444g441kcal13.7g61.1g9.8g17.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g3333g5667kcal666.7g0g333.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1333g2349kcal25.1g41.3g226.7g0g
Emmental juustoraaste valio667g2600kcal193.3g0g200g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2222g889kcal24.4g160g11.1g31.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23891kcal1846.4g524.8g1561.8g96.4g
Valittu annoskoko10000g11946kcal923.2g262.4g780.9g48.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5973kcal461.6g131.2g390.5g24.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768