Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g314g345kcal72.2g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore200g34kcal1.2g5g0.8g1.4g
Paprika punainen 124g36kcal1.2g5.6g0.5g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g134g33kcal1.7g5.6g0.3g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli134g467kcal14.7g98.8g1.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.3g8.7kcal0.1g0.3g0.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl6.7g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g2326kcal186.2g252.8g60.4g15.8g
Valittu annoskoko1128g1163kcal93.1g126.4g30.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna564g582kcal46.6g63.2g15.1g4g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832