Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä671g2347kcal43.6g221.3g147.5g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl39g51kcal5.1g0.2g3.3g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g30g165kcal0.6g19.2g9.7g0.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 268g115kcal9.1g12.9g2.7g0g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)87g166kcal0.3g40.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g5959kcal117.4g654.4g326.4g0.4g
Valittu annoskoko1128g2980kcal58.7g327.2g163.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna564g1490kcal29.4g163.6g81.6g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587