Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 84g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8g20kcal1g0.1g1.8g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g300g150kcal4.5g21.9g3.9g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g160g42kcal1.9g6.2g0.3g3g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1630kcal127.2g84.2g81.8g13.6g
Valittu annoskoko1128g815kcal63.6g42.1g40.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna564g408kcal31.8g21.1g20.5g3.4g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484