Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1986g771kcal8.7g135g9.9g51.6g
Karpalo 2057g669kcal9g71g14.4g67.9g
Vesi4965g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow993g3376kcal119.1g695g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9632kcal273.6g1802g88.4g239g
Valittu annoskoko10000g4816kcal136.8g901g44.2g119.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2408kcal68.4g450.5g22.1g59.8g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832