Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 745g149kcal5.1g22.3g0.7g13.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2482g4121kcal471.6g0g248.2g0g
Sipuli 1064g322kcal13.3g51.1g2.1g18.1g
Vesi, vesijohtovesi 1418g0kcal0g0g0g0g
Voi 71g515kcal0.8g0.3g57.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl71g177kcal8.5g1.1g15.6g0.1g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g2660g1330kcal39.9g194.1g34.6g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g1418g369kcal17g55.3g2.8g27g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.6g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14449kcal1126.8g747.6g725.2g122.2g
Valittu annoskoko10000g7225kcal563.4g373.8g362.6g61.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3612kcal281.7g186.9g181.3g30.6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484