Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2837g15887kcal184.4g1617g113.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl709g2553kcal14.2g19.1g269.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3546g4255kcal117g131.2g354.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g71g284kcal0g70.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 709g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g2128g723kcal21.3g85.1g17g78.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47404kcal673.8g3845.2g1509.2g157.4g
Valittu annoskoko10000g23702kcal336.9g1922.6g754.6g78.7g
Annoskoko puolitettuna5000g11851kcal168.5g961.3g377.3g39.4g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418