Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g225g54kcal4.1g6.8g1.1g4.3g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Mozzarella light68g108kcal13.5g0.3g6.1g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g225g158kcal4.5g7.4g11.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g1280kcal97.4g54.4g67g40.8g
Valittu annoskoko1130g640kcal48.7g27.2g33.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna565g320kcal24.4g13.6g16.8g10.2g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147