Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g56g180kcal4.8g38.3g0.8g3.9g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g56g204kcal4.2g42.9g1.4g1.9g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan85g296kcal7.1g64.2g0.1g0.8g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g38kcal0.8g1.9g2.8g0.5g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkoviini kuiva 197g135kcal0.6g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g1876kcal38.6g310g22g18.8g
Valittu annoskoko1130g938kcal19.3g155g11g9.4g
Annoskoko puolitettuna565g469kcal9.7g77.5g5.5g4.7g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275