Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka188g263kcal43.2g0g9.4g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 75g94kcal15.8g0g3.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g225g54kcal4.1g6.8g1.1g4.3g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss33g129kcal4g15.9g5.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g150g128kcal2.1g6.6g10.5g0.5g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g38g38kcal1.1g0.9g20.3g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2259g1924kcal145.4g64.2g154.8g9.8g
Valittu annoskoko1129g962kcal72.7g32.1g77.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna565g481kcal36.4g16.1g38.7g2.5g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653