Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss31g8.8kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%25g28kcal0.7g0.7g2.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)21g70kcal2.5g13.7g0.5g1.5g
Tonnikala vedessä 25g26kcal5.6g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g355kcal21.6g31.8g15.6g4.8g
Valittu annoskoko113g178kcal10.8g15.9g7.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna57g89kcal5.4g8g3.9g1.2g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047