Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow15g3kcal0.5g0.3g0g0.4g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g7.5g23kcal1.8g3.6g0.1g0.9g
Flora ruokakerma 15%3.5g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g89kcal5.4g9g3.4g3g
Valittu annoskoko113g44kcal2.7g4.5g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna57g22kcal1.4g2.3g0.9g0.8g
Arvot/100g100g39kcal2.4g4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798