Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 25g90kcal3.4g16.5g0.8g1.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Tomaattipyree (Felix)6.3g5kcal0.2g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g31g4.1kcal0.5g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g447kcal28.2g36.4g20g3.2g
Valittu annoskoko113g223kcal14.1g18.2g10g1.6g
Annoskoko puolitettuna57g112kcal7.1g9.1g5g0.8g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16.1g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710