Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen35g49kcal6.7g0g2.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g25kcal0.7g4.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g163kcal15g9.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko113g82kcal7.5g4.9g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g41kcal3.8g2.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413