Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)32g74kcal6.1g0g5.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)31g14kcal0.5g2.5g0.3g0.5g
Valkosipuli 4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g24g80kcal3.1g15.5g0.7g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g347kcal20g38g13g5.6g
Valittu annoskoko113g174kcal10g19g6.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna57g87kcal5g9.5g3.3g1.4g
Arvot/100g100g154kcal8.8g16.8g5.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786