Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g14g49kcal1.8g9.8g0.2g0.4g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g31kcal4.3g0g1.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g10g18kcal0.5g0.6g1.5g0.3g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.4g30kcal2.4g0.2g2.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g320kcal19.8g26.2g14.8g2.2g
Valittu annoskoko113g160kcal9.9g13.1g7.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g80kcal5g6.6g3.7g0.6g
Arvot/100g100g141kcal8.8g11.6g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027