Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)25g41kcal6.3g0.2g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g38g15kcal0.6g3.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 6.2g9kcal0.5g0.3g0.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%25g30kcal0.7g1.1g2.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper4.4g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g305kcal21.6g27g12g0.8g
Valittu annoskoko113g153kcal10.8g13.5g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g76kcal5.4g6.8g3g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.5g11.9g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961