Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto10g33kcal2.7g0g2.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.9g19kcal1.3g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g257kcal19.4g4.2g17.4g1.2g
Valittu annoskoko113g129kcal9.7g2.1g8.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g64kcal4.9g1.1g4.4g0.3g
Arvot/100g100g114kcal8.6g1.9g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712