Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 27g15kcal0.4g3.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g15g30kcal2.1g0.1g2.1g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste16g3.9kcal0.1g0.7g0g0.5g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g104kcal5.4g8.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko113g52kcal2.7g4.4g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g26kcal1.4g2.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g46kcal2.4g3.9g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257