Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Sipuli, paistettu 7.5g7.6kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.5g18kcal1.3g0g1.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 19g26kcal3.5g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g266kcal17.2g5g19.6g1.4g
Valittu annoskoko113g133kcal8.6g2.5g9.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g66kcal4.3g1.3g4.9g0.4g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945