Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 31g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)31g7.8kcal0.3g1.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g7.8g23kcal1.2g0.2g2g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g7.8g26kcal2.2g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g315kcal20.4g16.4g18.6g1.6g
Valittu annoskoko113g157kcal10.2g8.2g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g79kcal5.1g4.1g4.7g0.4g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777