Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%7g18kcal1.1g0.2g1.4g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g2g1.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g92kcal3.8g6g6g1.2g
Valittu annoskoko113g46kcal1.9g3g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g23kcal1g1.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.7g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977