Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g16g53kcal1.8g10.4g0.3g1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g23g19kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Marja keskiarvo 38g18kcal0.3g2.7g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g204kcal4.8g39.8g1.4g6.8g
Valittu annoskoko113g102kcal2.4g19.9g0.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna57g51kcal1.2g10g0.4g1.7g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483