Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss3.3g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g55kcal0.3g0.5g5.8g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g1.7g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g314kcal15.4g4g26.2g0.8g
Valittu annoskoko114g157kcal7.7g2g13.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g79kcal3.9g1g6.6g0.2g
Arvot/100g100g138kcal6.8g1.8g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134