Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)8.8g24kcal2.6g0g1.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g25g93kcal2.1g15.8g2.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g372kcal23g37.2g14.8g1.2g
Valittu annoskoko114g186kcal11.5g18.6g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g93kcal5.8g9.3g3.7g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10.1g16.4g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768