Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.5g5.5kcal0.7g0.6g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g42g147kcal5g29.8g0.9g1.3g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g28g50kcal4.2g5.9g1.2g12.3g
Rypsiöljy rainbow7g63kcal0g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g532kcal19.8g72.6g18.4g27.2g
Valittu annoskoko114g266kcal9.9g36.3g9.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna57g133kcal5g18.2g4.6g6.8g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330