Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g94kcal2.4g13g3g1.4g
Valittu annoskoko114g47kcal1.2g6.5g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g24kcal0.6g3.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615