Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha57g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.4g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%7.1g20kcal2g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g303kcal30.6g3.8g18.2g0.2g
Valittu annoskoko114g151kcal15.3g1.9g9.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g76kcal7.7g1g4.6g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722