Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Riisi puuroutuva 3g10kcal0.2g2.3g0g0.1g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g218kcal12g16.2g11.4g3.4g
Valittu annoskoko114g109kcal6g8.1g5.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna57g55kcal3g4.1g2.9g0.9g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590