Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g9g30kcal1.7g4.2g0.7g1.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl47g164kcal6.5g29.9g1.4g2.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g9g29kcal1.6g5g0.3g1.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g462kcal19.6g78.2g6.6g10.6g
Valittu annoskoko114g231kcal9.8g39.1g3.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna57g116kcal4.9g19.6g1.7g2.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.4g2.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910